Personvernerklæring

Hvem er vi?

Denne erklæringen gjelder for Senix Consulting AS og vårt nettsted: https://senix.no.

Hvilke data samler vi inn og hvorfor?

Kommentarer

Vi tillater ikke kommentarer på våre artikler og samler derfor ikke inn data på dette området.

Media

Vi tillater ikke opplasting av filer til nettstedet og samler derfor heller ikke inn noen former for data her.

Sikkerhetslogger

Nettstedet er skannet for malware og sikkerhetshull ac Sucuri Sitecheck. Ingen personlige data sendes til Sucuri. For flere detaljer viser vi til Sucuri`s privacy policy.

Google Analytics

Nettsiden vår benytter Google Analytics for å måle trafikken på siden og for å optimalisere nettstedet for våre besøkende. Google Analytics oppbevarer data i 14 måneder. Dersom du besøker nettsiden igjen før de 14 månedene har passert vil tidsperioden flyttes slik at det hele tiden er 14 måneder fra siste besøk.

Når samler vi inn data om deg?

Vi samler først og fremst inn data i forbindelse med at våre kontaktskjemaer benyttes til å sende oss henvendelser. Andre tilfeller hvor personlige opplysninger samles inn er ved jobbsøknad, du besøker vår nettside, du har sendt en klage, du har bedt om innsyn i de personlige opplysningene vi har lagret samt ved kjøp av våre tjenester.

Cookies (informasjonskapsler)

Cookies eller informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler til å måle trafikken og til analyse av hvordan nettsidene fungerer. I tillegg samles det inn data automatisk av webserveren som nettsidene ligger på.

Dine rettigheter

Du har flere rettigheter når det gjelder personlige data som vi har samlet inn. Du kan be om en kiopi av alle opplysninger vi har om deg, be om korrigering av opplysninger som er feil samt sletting av personopplysninger. Du kan også henvende deg til oss dersom du ønsker å klage på behandlingen av persondata.

Dersom du ønsker å kontakte oss for å utøve dine rettigheter eller for spørsmål kan du benytte kontaktinformasjonen under. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og uten ugrunnet opphold.

Vår kontaktinformasjon

Kontakt oss gjerne på følgende epost-adresse:post@senix.no

Postadresse: Senix Consulting AS, Ulveleina 6, 1407 Vinterbro

Hvordan vi behandler personopplysninger

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Senix Consulting AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

Dette nettstedet er en del av et nettverk som bidrar til beskyttelse mot såkalte ddos-angrep. For å delta i dette nettverket må IP-adressen til brukere som prøver å logge inn deles med en tjeneste som leveres av ithemes.com. Vennligst se ithemes.com sin privacy policy.

Våre kontaktskjemaer er knyttet til en plugin som heter Popup maker. Tjenesten samler inn statistikk og og kan plassere informasjonskapsler for å unngå at besøkende ser de samme popup-vinduene gang på gang. Alle informasjonskapsler som plasseres som følge av denne tjenesten er anonymisert.

Dersom du registrerer data i våre kontaktskjemaer og sender de til oss gir du oss tillatelse til å følge dette opp din henvendelse med tanke på å tilby våre tjenester basert på ditt behov. Eposten din vil ikke bli brukt til utsending av nyhetsbrev eller lignende med mindre du spesifikt har valgt å abonnere på nyhetsbrev. Innmeldingsskjemaer for dette vil være tydelig merket med nyhetsbrev.

Personvernerklæringen er sist oppdatert 13. September 2019

Secured By miniOrange