Om Oss

Bakgrunn

Vi er er et ungt selskap, men med til sammen 40 års erfaring innen ulike FDV-tjenester, ERP-tjenester, prosjektledelse spesielt innen IT, endringsledelse og SCM.

I  samarbeid med våre samarbeidspartnere utgjør vi et unikt kompetansemiljø som du som kunde kan dra nytte av. Vi er proaktive, lyttende og svært mobile.

Hva kan vi bidra med?

Med en variert bakgrunn leverer vi tjenester innen en rekke ulike områder.

Prosjekter av ulike typer finnes i stort sett alle bransjer og med stor variasjon når det gjelder kompleksitet og størrelse. I korte trekk dreier det seg ofte om en jobb som skal utføres innen for en definert tidsperiode, med en gitt prosjektteam og kostnadsramme. For å lykkes med prosjekter kreves det ofte en erfaren og dyktig prosjektleder. Med vår varierte bakgrunn kan vi bistå deg i ditt neste prosjekt.

Samfunn og teknoligi endres raskt og for å lykkes kreves det ofte både vilje og evne til å endre seg. Dette kan være krevende men er i mange sammenhenger avhengig for å ha en levedyktig virksomhet med produkter og tjenester som kundene faktisk etterspør.

I kraft av egne rådgivere og samarbeidspartnere kan vi tilby management for hire i både korte og lengre oppdrag. Det er spesielt innen områdene MS-teknologi, Dynamics 365, supply chain management, endringsledelse, anskaffelse og innkjøp, daglig ledelse, prosjektledelse og prosessledelse at vi kan bruke vår erfaring til å bistå deg.

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål til våre tjenester eller vil vite mer om vår bakgrunn så er det bare å ta kontakt med oss. Vi tar gjerne en uforpliktende samtale om dine behov og hva vi kan bidra med.

Håndterer du internkontrollen med brannvernarbeid, drift, HMS, FDV etc. med et papirbasert opplegg? Vi tilbyr Facilit FDVU hvor du kan legge alle disse områdene inn samt en rekke andre for en enklere hverdag. Alt blir tilgjengelig via internett, du eier dine data og backup håndteres automatisk. Dokumentarkiv, sjekklister for egenkontroll, avvik og avvikshåndtering, helpdesk, avtaleregister, grafiske KPI, rapporter etc. er noen av funksjonene som er tilgjengelig. Med mobile apper for enheter som baserer seg på iOS eller Android er det apper som gjør det enkelt å håndtere egenkontroller og avvik mens man er på farten. 

La oss hjelpe deg med å nå dine målsettinger. Kontakt Oss!

0/5 (0 Reviews)
Secured By miniOrange