Kontakt Oss

Våre tjenesteområder

Facilit FDVU er et nettbasert styringssystem med ulike moduler. Nettbasert brannperm, nettbasert driftsperm, nettbasert HMS-perm, vedlikeholdsplanlegging, enkel oppfølging av sjekklister og avvik, avtaleregister, arbeidsordre og helpdesk er noen av mulighetene som ligger i systemet. Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon.

Vi bistår deg gjerne med prosjektledelse. Herunder kommer planlegging, gjennomføring, kommunikasjon og rapportering i dine prosjekter. 

Evnen til å endre sine prosesser i takt med utviklingen i samfunn og innen teknologi er for mange virksomheter gjerne forskjellen mellom lønnsomhet og tap. Prosessledelse dreier seg kort sagt om å styre og rettlede en virksomhets verdiskapende prosesser.

Vi tilbyr management for hire innen flere områder. Senior architect innen MS teknologi og Dynamics 365, supply chain management, endringsledelse, daglig ledelse, prosjektledelse etc. Kontakt oss for mer informasjon.

Ta Kontakt

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale om dine behov og svarer gjerne på de spørsmålene du måtte ha om våre tjenester.

Ønsker du en demo av Facilit FDVU?

Dersom du ønsker et møte eller en demo av Facilit FDVU er det bare å ta kontakt med oss. Kom gjerne med forslag til dato og klokkeslett så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Kontaktskjema

Vi hjelper deg å nå dine målsettinger.

0/5 (0 Reviews)
Secured By miniOrange